dijous, 14 de juliol del 2016

Quart dia, festa de l’espuma

Amb un dia més a la butxaca i les piles cada vegada una mica més foses. Cansats però continuem sense parar i amb la il·lusió de continuar dalt d’aquest barco un parell de dies més; el dia d’avui ha començat, com sempre, amb els entraments del matí, tocava calçar-se els patins per seguir practicant i millorant dia a dia en l’esport que ens apassiona a nosaltres i als de casa nostra. L’entrenament estava dissenyat per treballar la tècnica individual tant de jugadors com de porters, és un aspecte personal però conscients que quan ho millorem això repercuteix a positiu a l’equip, la suma de la millora de cada jugadors conforma un millor equip, hem de créixer dia a dia, ho sabem i ho farem.


Tornem a ser aquí per explicar-vos que ens encanta l’hoquei però cal dir que també ens ho passem d’allò més bé fent qualsevol activitat, i avui ho hem vist clar. Després dels entrenaments tocava piscina, i com que avui no en teníem prou d’aigua, la tarda l’hem passada tot fent activitats d’aigua i l’hem acabada amb una gran festa de l’espuma on hem gaudit petits i grans.

Ara ja va sent hora d’anar a dormir i descansar bé el cos per l’últim dia sencer del campus, tot i que abans s’han realitzat unes activitats de jocs cooperatius per equips, la suma que comentàvem abans, necessito el meu company/a per arribar més lluny. Gran lliçó per acabar el dia, demà seguim

Fins demà família :)

 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada