divendres, 15 de juliol del 2016

Últim dia: 3x3, partit amb els monitors i gimcana nocturna

Increïble però cert, no ens n’hem adonat i ja estem arribant al final de la tercera i la última setmana del Campus CPV 2016.

Pel què fa al divendres ha estat un dia més que complert, avui hem canviat tota la dinàmica de la setmana, pel mati s’ha fet una competició de 3x3 amb tots els nens i nenes que han vingut aquesta setmana. A la tarda, per petició popular s’han realitzat els partits de la lligueta però aquesta vegada amb un afegit, cada monitor jugava amb l’equip que entrenava, ha estat més que divertit, tenint en compte que la grada (els nens i nens que no competien en aquell moment) s’ha bolcat amb els equips i animava i desanimava segons els convenia, a la famosa grada de Sac i Ganxo amb el bombo i tot.

A la nit s’ha dissenyat una gimcana d’aigua nocturna, on per equips havien d’anar superant proves i arribar al final ben remullats, després de tot ens hem ficat sota la dutxa d’aigua calenta per anar a dormir, ens espera la última nit, creiem que plàcida per tota l’energia que han anat deixant els nens durant la setmana, les piles no se’ns acaben mai però sí que van minvant; hi ha els més atrevits que no volen dormir, veurem fins quan aguanten.
 
Ara sí, que descanseu i ens veiem demà família!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada